Register

A password will be e-mailed to you.

Už dlhšiu dobu sa špekulovalo, že nás čaká kolekcia všetkých troch častí titulu BioShock. Napríklad vo februári sa objavila zmienka, že brazílska ratingová organizácia ohodnotila BioShock: The Collection, no k oficiálnemu oznámeniu doteraz nedošlo. Dnešným dňom sa však dohadovanie o existencii tohto počinu skončilo, keďže vydavateľ 2K Games spomínanú kolekciu oficiálne oznámil.

Už počas včerajšieho dňa sa na objavil nasledovný tweet na oficiálnom BioShock Twitter účte, ktorý dával jasne najavo, že sa chystá návrat do mesta Rapture. Bolo iba otázkou času, kedy dôjde k oficiálnemu oznámeniu, ktoré sa kvôli únikom očakávalo už dlhšiu dobu. A práve dnes k nemu aj došlo.

Titul BioShock: The Collection bude zahŕňať BioShock, BioShock 2 a BioShock Infinite, navyše budú prítomné aj všetky DLC, ktoré vyšli. Čaká nás veľmi slušná nádielka, ktorá vydrží kopec hodín. Pre hráčov, čo zatiaľ nemali s touto sériou tú česť pôjde o jasnú kúpu, BioShock nemožno ignorovať, ide skutočne o veľmi kvalitné tituly s neopakovateľnou atmosférou. Okrem samotných hier príde s kolekciou aj video séria Imagining BioShock s komentárom od Kena Levinea a Shawna Robertsona, ktorý doposiaľ nebolo možné nikde vidieť. Jedinou vecou, ktorá z pôvodných hier nedorazí bude multiplayer, ktorý bol súčasťou BioShocku 2, pravdepodobne oňho aj tak nebol príliš veľký záujem. Kolekciu má na starosť štúdio Blind Squirrel Games, ktoré však spolupracuje aj s autormi pôvodných hier, aby všetko bolo tak, ako má byť. Dátum vydania je stanovený na 13. september, pričom kolekcia dorazí na PC, PS4 a Xbox One. Nižšie sa môžete pozrieť na oznamovací trailer.

Na záver ešte pripájame porovnanie grafiky pôvodného BioShocku a remastrovanej verzie, plus k tomu aj kompletný obsah BioShock: The Collection.

Záber z pôvodného BioShocku

Záber z pôvodného BioShocku

To isté miesto v podaní BioShock: The Collection

To isté miesto v podaní BioShock: The Collection

BioShock

  • Museum of Orphaned Concepts DLC
  • Challenge Rooms DLC
  • Director’s Commentary: Imagining BioShock

BioShock 2

  • Minerva’s Den DLC
  • Protector Trials DLC

BioShock Infinite

  • Clash in the Clouds DLC
  • Burial at Sea – Episode 1 DLC
  • Burial at Sea – Episode 2 DLC
  • Columbia’s Finest Pack DLC

Komentuj!