Register

A password will be e-mailed to you.

Battlefield 1 vzbudil u hráčov obrovský záujem, za čo titul vďačí najmä zasadeniu do obdobia prvej svetovej vojny, i keď sa hra presne nebude držať historických reálií. Oproti Call of Duty: Advanced Warfare, ktoré sa vyberie do budúcnosti pôsobí návrat do obdobia jedného z najväčších vojnových konfliktov pomerne sviežo a neopozerane, takže sa nemožno čudovať, prečo ľudia frflú na CoD a Battlefield naopak chvália. Dnes však nebudeme porovnávať tieto dva tituly, miesto toho si radšej pozrieme niekoľko nových gameplay videí.

V súčasnosti prebiehajú uzatvorený alpha test, ku ktorému a dostalo iba skutočne obmedzené množstvo vopred vybraných hráčov. Vďaka nim tu máme čoraz viac videí, ktoré zaznamenali z hrania nového Battlefieldu. Je asi zbytočné popisovať, čo v nasledovných videách môžete vidieť, takže poďme rovno na to.

Druhé video zachytáva Conquest mód, no nechýbajú ani v ňom vozidlá či lietadlá, taktiež uvidíte aj boj v interiéroch, určite je na čo pozerať.

Na záver ešte 40 minútový gameplay, ktorý je zaznamenaný v rozlíšení 1440p, takže si môžete naplno vychutnať grafický kabátik nového Battlefieldu (avšak pozor, hra je stále vo vývoji).

Zdroj: Dark Side of Gaming

Komentuj!