Register

A password will be e-mailed to you.

Séria Dead Rising sa už koncom roku rozrastie o štvrtý diel, ktorý dorazí pre PC a Xbox One, no ako sme sa dozvedeli, Microsoft si tentokrát zaplatiť iba časovú exkluzivitu, takže sa časom dočkajú aj priaznivci na PlayStation 4. Po ukážke z E3 tu teraz máme prvé gameplay video, ktoré uniklo, takže si možno urobiť aspoň ako – takú predstavu o Dead Rising 4.

Titul Dead Rising 4 bude moderným remakom prvého dielu, takže sa vracia hlavný hrdina Frank West, ktorý bude čeliť hordám nemŕtvych v obchodnom centre nachádzajúcom sa v mestečku Willamette. Okrem zasadenia a hlavného hrdinu sa vracia aj fotografovanie, ktoré v prvej časti bolo prítomné, no neskôr sa akosi vytratilo. Novinkou však bude možnosť robiť si selfie, keďže tak kážu aktuálne trendy a videohry to predsa nemôžu opomínať. Viac informácií či prvý trailer na hru nájdete v našom predošlom článku o Dead Rising 4.

Na internet sa celkom skoro po predsatavení titulu na E3 dostalo prvé gameplay video pochádzajúce z rozpracovanej PC verzie. V ňom uvidíte nejaké t strieľanie, jazdu na strelenom vozidle vlastnej výroby, kopec nemŕtvch – v skratke to, čo charakterizuje túto sériu. Pred spustením si video určite rozkliknite na fullscreen, prípadne priamo na stránku nech nemusíte pozerať na tento slíž.

Ak by Vám náhodou uniknuté video nestačilo, máme tu aj jeden E3 gameplay pochádzajúci z Xbox One verzie.

Zdroj: Gamespot

Komentuj!