Register

A password will be e-mailed to you.

EA Play a hlavné tlačové konferencie na E3 máme za sebou. Dnes nás síce čaká ešte Nintendo, no od neho sa viac – menej očakáva iba poriadne predstavenie nového dielu The Legend of Zelda. Vráťme sa ale späť medzi tlačovky, ktoré v uplynulých dňoch prebehli. Medzi EA Play a tlačovkou Bethesdy sa samostatnej prezentácie dočkala aj MAFIA III.

Počas tejto prezentácie sme sa dočkali nové traileru, ktorý sa predovšetkým zameriava na príbehové pozadie a motiváciu hlavného hrdinu Lincolna Claya. Ak máte radi prvú Mafiu a pamätáte si, že príbeh bol vyrozprávaný prostredníctvom rozhovorov, možno na Vás čaká v tretej časti príjemné prekvapenie. Už v úvode traileru je vidno, že príbeh pravdepodobne bude (možno čiastočne, možno úplne) vyrozprávaný retrospektívne. Ďalším dôležitým prvkom traileru je dozaista ukázanie toho, že rasizmus (prítomnosť Ku Klux Klanu) a násilie budú hrať značnú úlohu, ostatne cesta za pomstou väčšinou asi nebýva prechádza ružovou záhradou. Taktiež je potrebné sa zmieriť s tým, že je preč doba mafiánov “džentlmenov”, rok 1968 je úplný iný, ako boli 30. až 50. roky, ktoré znázorňovali prvé dve Mafie.

Dosť bolo rečí, vychutnajte si E3 trailer na vlastné oči, stojí to za to!

Neskôr ráno po prezentácii dorazilo aj nové, circa 22 minút dlhé gameplay video, na ktoré sa taktiež určite oplatí pozrieť. Video ukazuje jazdu mestom, niekoľko odlišných štvrtí, močiare / bažiny, no samozrejme nechýba ani akcia, misia na výletnej lodi a výborná hudba. MAFIA III podľa nás vyzerá čoraz lepšie a už teraz sa tešíme na vydanie, ktoré je naplánované na 7. október.

Komentuj!