Register

A password will be e-mailed to you.

V stredu sme sa konečne dočkali oficiálneho predstavenia titulu WATCH_DOGS 2. Predstavenie so sebou prinieslo mnoho zaujímavých informácií a videí, ostatne ak ste článok prehliadli, odporúčame sa k nemu vrátiť. O niečo neskôr sme sa dozvedeli, že UbiSoft chystá až šesť edícií, čo je skutočne nadštandardný počet, no aspoň si fanúšikovia budú mať z čoho vyberať. Poďme sa na konkrétne edície pozrieť.

Asi nikoho neprekvapí, že prvá edícia je štandardná, čiže samotná hra WATCH_DOGS 2 bez nejakých bonusov, ak nerátame predobjednávkovú misiu Zodiac Killer. Cena PC verzie je podľa obchodu Uplay 59,99 € v prípade PC verzie, konzolové verzie záujemcov vyjdu 69,99 €. Tu nie je čím zaujať, prejdime radšej k vyšším edíciám.

PC_RETAIL_2D_POL_1465386126

Druhou edíciou je tzv. DELUXE_EDITION. Predobjednávatelia taktiež obdržia Zodiac Killer misiu, no navyše bude Digital Deluxe Pack, ktorého obsahom budú dva balíky slúžiace na prispôsobenie vzhľadu Marcusa, jeho auta, drona a zbrane. Na obrázku chýba uvedené, že súčasťou Deluxe edície je aj mapa San Francisca a litografie. Obchod Uplay udáva iba cenu PC verzie, ktorá je 59,99 €.

DELUXE EDITION

Tretia edícia dostala názov GOLD_EDITION. Bonusy sú až na mapu San Francisca a litografie rovnaké ako pri Deluxe edícii, no dôležitou vecou navyše je Season Pass, ktorý zaručí prísun obsahu do budúcna. Cena je stanovená na 89,99 € v prípade PC, konzolové verzie budú o 10 € drahšie. Dalo by sa povedať, že tieto tri edície sú také klasické, zaujímavejšie to začína byť od edície číslo štyri.

GOLD EDITION

Tou je San Francisco Edition, ktorej súčasťou bude misia Zodiac Killer bez ohľadu na to, či si túto edíciu kúpite bežne, alebo cez predobjednávku. Okrem toho bude v exkluzívnom zberateľskom balení zahrnutý obsah deluxe edície, nálepky na notebook s tematikou San Francisca a najmä 24 centimetrov vysoká soška Marcusa. Cena je  stanovená na 99,99 € v prípade PC, konzolové verzie budú stáť ako obvykle viac, a to 109,99 €.

San Francisco Edition

Posledné dve edície majú byť podľa všetkého dostupné exkluzívne iba v obchode Uplay, čo môže pre niekoho znamenať celkom problém. Prvou z nich, respektíve piatou v poradí je Wrench Jr. Robot Collector’s Pack. Obsahom bude GOLD_EDITION, ktorej obsah nájdete vyššie, no hlavným ťahákom je tzv. Wrench Junior Robot o veľkosti 20 centimetrov. Pôjde o funkčného robota, ktorého bude možné ovládať prostredníctvom mobilnej aplikácie. Cena za túto edíciu je 139,99 € (PC), respektíve 149,99 € (PS4 a XOne).

Wrench Junior Robot Collector’s pack

Posledná edícia bola pomenovaná the return of Dedsec Collector’s Case. Súčastou bude opäť Gold edícia, k tomu mapa San Francisca, litografie či nálepky na notebook s Dedsec tematikou. Chýbať nebude ani 64 stranový artbook, replika Marcusovej šiltovky a šatky, k tomu ešte Marcusova figúrka s Dedsec artom v pozadí no a to všetko samozrejme zabalené v exkluzívnom zberateľskom obale. Cena tejto, aspoň podľa obsahu najzaujímavejšej edície je totožná ako v prípade Wrench Jr. Robot Collector’s Pack.

The Return of Dedsec Collector's Case

Na záver ešte pripájame tabuľku, v ktorej je presne znázornené čo je obsahom jednotlivých edícií WATCH_DOGS 2.

W_D 2

Komentuj!