Register

A password will be e-mailed to you.

Slovo downgrade sa v spojení so spoločnosťou UbiSoft objavuje pomerne často. Kritika, ktorú si táto firma odnáša za veľké rozdiely medzi prezentovanými videami a finálnymi produktami je poväčšinou dosť ostrá, no hráči majú právo sa hnevať, keďže zväčša nedostanú to, čo im pôvodne bolo prezentované. Je však situácia až tak veľmi vážna?

Či už WATCH_DOGS, alebo napríklad Tom Clancy’s The Division, pri oboch hrách nebol finálny produkt zhodný s prvým videom, ktorým UbiSoft hry prezentoval verejnosti. Francúzsky gigant si následne v diskusiách po celom svete musel všimnút kritiku, ktorá sa valila doslova z každej strany.

Či je kritika oprávnená a hry pri vydaní vyzerajú až tak hrozne, ako tvrdia hráči sa môžete pozrieť v nasledovnom videu, ktoré je kompiláciou, v ktorej nájdete hry od UbiSoftu spájané so spomínaným downgradeom. Určite tam downgrade je, o tom sa nedá pochybovať, no hry i tak vyzerajú viac než slušne, ale tak 100 ľudí, 100 chutí.

Video uverejnené užívateľom CrowdBat obsahuje porovnania z titulov WATCH_DOGS, Tom Clancy’s The Division, Rainbow Six: Siege, Far Cry 3 a Far Cry 4. Poďme už na avizované video a nezabudnite po jeho pozretí vyjadriť svoj názor na túto kauzu v diskusii.

Komentuj!