Register

A password will be e-mailed to you.

Pokračovanie WATCH_DOGS je viac-menej hotovou vecou a my čakáme iba na oficiálne predstavenie titulu. S najväčšou pravdepodobnosťou sa dočkáme už čoskoro na výstave E3, keďže vydanie je podľa predošlých únikov  naplánované na tento rok ako náhrada za Assassin’s Creed, ktorý si tento rok (okrem filmu) dáva prestávku.

Blížiace sa oznámenie indikuje fakt, že spoločnosť UbiSoft začala rozposielať tematické reklamné produkty. Na Twitter účte známeho YouTubera s prezývkou theRadBrad sa objavil tweet, v ktorom ďakuje UbiSoftu za darčekový balíček s tematikou WATCH_DOGS 2.

V prípade prvého dielu sa jednalo o šiltovku, no tentokrát pôjde o okuliare značky Ray Ban, ktoré určite netreba nikomu bližšie predstavovať.

Je škoda, že sa theRadBrad nepodelil aj o fotografiu samotných okuliarov, ktorá by pomohla potvrdiť alebo vyvrátiť informáciu z nedávneho úniku zameraného na podobu nového hlavného hrdinu, ktorý by mal vystriedať Aidena Pearcea (viď titulný obrázok). Aspoň sme sa však dozvedeli, že UbiSoft neplánuje špekulovať s názvom a použije jednoducho iba číslo 2.

Viac informácií zatiaľ k dispozícii nie je, no určite budeme múdrejší v blízkej dobe, E3 sa nezadržateľne blíži.

Komentuj!