Register

A password will be e-mailed to you.

Fanúšikom pretekov Moto GP určite netreba meno Valentino Rossi bližšie predstavovať. Deväťnásobný majster sveta pôvodom z Talianska sa už budúci mesiac dočká titulu so svojim menom, pričom sa možno tešiť na kompletnú licenciu už spomínaných pretekov Moto GP.

Titul síce nesie názov Valentino Rossi: The Game, no pokojne by sa mohol nazývať aj Moto GP 16, keďže hra v sebe zahrňuje kompletnú sezónu 2016. Hru pripravuje štúdio Milestone, ktoré je závodnými hrami povestné (mimo iné tvorcovia hier zo série Moto GP od ročníku 2013), od ktorých sme iba nedávno recenzovali motokros MXGP2.

Kto sa orientuje v profesionálnej závodnej scéne určite vie, že Valentino Rossi sa počas svojej kariéry posadil aj za volant rally vozidiel. Nakoľko má hra okrem Moto GP sezóny mapovať i kariéru Rossiho, takže nebude chýbať ani rally závodenie, čo hre určite prospeje, aspoň čo do rozmanitosti. Milestone v úvode roka vydalo titul Sebastien Loeb Rally Evo, v minulosti pracovali na WRC tituloch, takže zakomponovanie tohto druhu závodov pre talianske štúdio nebude problémom, i keď kvalita spracovania je vec druhá.

Ako to Milestone v konečnom dôsledku zvládnu sa dozvieme už budúci mesiac, zatiaľ si pozrite nový gameplay trailer, ktorý ukazuje rozličné herné režimy, medzi ktorými je spomínané Moto GP, rally (i keď písať o rally predvádzanom na asfalte je zvláštne), závody na plochej dráhe (Flat Track), preteky na motocykloch R1M a nesmie chýbať ani obľúbené driftovanie. Ponuka režimov je na Moto GP hru nadmieru pestrá, tak snáď bude hra stáť za to.

Komentuj!