Register

A password will be e-mailed to you.

Dlhoočakávaného projektu Kingdom Come: Deliverance sa napokon nedočkáme ani tento rok. Vydanie tohto úspešného kickstarterového projektu pritom bolo pôvodne plánované ešte na rok 2015.

Kingdom Come: Deliverance je historické RPG od českého vývojárskeho tímu Warhorse a zasadená do českých reálií. Hra má disponovať otvoreným prostredím, nelineárne sa vyvíjajúcim príbehom a neustále aktívnou AI na celej mape. Šéf vývoja Daniel Vávra sa naviac nechal počuť, že v pláne je čo najautentickejšia simulácia stredoveku a aj boje budú úplne iné, ako sme zvyknutí z iných hier.

Kingdom-Come-Deliverance-010Vzhľadom na nemalé ambície je zrejmé, že prvotný odhad vydania bol viac než optimistický. Vývojári to teda nakoniec nestihnú ani do konca tohto roku a to sa stále bavíme len o prvej časti projektu.  Informácia o odložení bola vypustená na serveri WCCFtech, avšak Warhorse to nijak dodatočne nekomentoval. Veríte tomu, že ide o posledný odklad? Aký na vás Kingdom Come urobil dojem na základe vypustenej alfa a neskôr aj beta verzie? Myslíte, že bude skutočne tak revolučný, ako tvrdia vývojári? Dajte nám vedieť do diskusie.

Komentuj!