Register

A password will be e-mailed to you.

Hororová séria Five Nights at Freddy’s pokračuje. Po štyroch klasických dieloch tvorca hier Scott Cawthon naservíroval fanúšikom RPG spin-off Five Nights at Freddy’s World, ktorý však následne stiahol z predaja kvôli nevalnej kvalite hry pri vydaní. Tentokrát sa však vracia s klasickým pokračovaním, presne ako to fanúšikovia majú radi.

Nové pokračovanie dostalo názov Five Nights at Freddy’s: Sister Location a ako už naznačuje samotný názov, tentokrát na scénu príde animatronik ženského pohlavia. O hre toho zatiaľ veľa nevieme, no máme tu aspoň prvý trailer, ktorý odhaľuje podobu spomínaného animatronika a najmä to, že tentokrát by sa hra mala odohrávať v podzemnom bunkri.

Z daného však vyplýva viac otázok, ako odpovedí, a to napríklad, prečo sú vlastne všetci animatronikovia v podzemí? Pôjde o sequel alebo prequel? Otázok je dosť a uvidíme, na ktoré nové pokračovanie tejto série poskytne odpoveď. Jedno však vieme, vydanie Five Nights at Freddy’s: Sister Location je naplánované na túto jeseň. Teraz už tu máme spomínaný trailer, ktorý nevyzerá vôbec zle, i keď pravdepodobne hra neponúkne nič nové.

Komentuj!