Register

A password will be e-mailed to you.

CD Projekt RED sa už budúci týždeň rozlúčia (aspoň na nejaký ten čas) so sériou The Witcher rozšírením Blood and Wine, respektíve O víne a krvi. Skôr, než k tomu dôjde nám však ponúkli ďalšiu várku nových obrázkov z malebného prostredia Toussaintu, kde sa bude Geraltove dobrodružstvo odohrávať.

Ak Vám náhodou nestačila séria obrázkov, ktorú sme Vám priniesli približne pred mesiacom, respektíve ani trailer starý niekoľko dní, máme tu čerstvú várku obrázkov, ktorá má fanúšikov ešte viac navnadiť na rozšírenie vychádzajúce už budúci týždeň.

Nová oblasť Toussaint by mala hráčom opäť poskytnúť zábavu na niekoľko desiatok hodín, rátať treba s množstvom úloh, zaujímavým príbehom a veľkou rozlohou herného prostredia. Ak sa chcete (pravdepodobne naposledy) navnadiť obrázkami z hry skôr než dorazí na pulty obchodov, môžete tak urobiť vďaka nasledovnej galérii.

Iba pre pripomenutie, finálne rozšírenie pre titul The Witcher III s názvom Blood and Wine / O víne a krvi vychádza už budúci týždeň, konkrétne 31. mája.

Komentuj!