Register

A password will be e-mailed to you.

V Rusku vzniká veľmi nádejne vyzerajúca FPS akcia Escape from Tarkov zameraná predovšetkým na multiplayer. Titul sa momentálne nachádza v alpha verzii, no podľa všetkého sa vývoj hýbe dopredu bez vážnejších problémov a z nasledovných záberov máme pocit, že nás čaká zaujímavý počin, ktorý si svojich fanúšikov nájde bez pochýb.

Aby záujem o hru neupadal, vývojári zo štúdia Battlestate Games z času na čas usporiadajú stream, kde ukazujú aktuálnu verziu hry a predstavujú niektoré jej prvky. Nie je tomu inak ani vo videu, ktoré je priložené o pár riadkov nižšie. Ide o záznam včerajšieho streamu, takže možno povedať, že ide o čerstvý materiál. Vo videu je zachytený samotný gameplay, niekoľko konceptov, spravovanie inventáru či upravovanie zbraní. Keďže ide o FPS nemôžu chýbať ani prestrelky, z ktorých je už na pohľad výborný pocit, čomu napomáha dôraz kladený na realistické správanie sa zbraní.

Ak Vás Escape from Tarkov zaujal, prečítajte si aj náš predošlý článok, ktorý si pre Vás pripravil môj kolega Sipkins. Dozviete sa mnoho ďalších zaujímavých informácií o tomto nádejnom titule.

Dátum vydania zatiaľ stanovený nebol, no na oficiálnej stránke svieti veľkým nápis 2016, takže by sme sa mali dočkať ešte niekedy tento rok, no presný dátum ešte odhalený nebol.

Komentuj!