Register

A password will be e-mailed to you.

Od oznámenia Gran Turismo Sport sme sa o hre nedozvedeli nič nové. Dnes je však mlčaniu koniec, konečne pre Vás máme poriadnu nálož relevantných informácií, dokonca poznáme dátum vydania! Poďme rovno k veci…

V prvom rade tu máme prehlásenie od Kazunori Yamauchiho, otca tejto série, že máme očakávať taký stupeň inovácie, aký tu nebol od prvého dielu.

Gran Turismo Sport ponúkne štyri kategórie vozidiel, ktoré budú pozostávať ako zo skutočných, tak i vymyslených modelov. Tentokrát však máme očakávať vozidlá vymodelované úplne nanovo, takže nepôjde iba o update modelov z Gran Turismo 6. Každé jedno vozidlo bude disponovať pohľadom z interiéru, čo je v tejto sérii novinka.

V hre bude k dispozícii 137 “super prémiových” vozidiel, 19 lokalít a 27 okruhov, pričom návrat hlásia prašné trate, ktoré doplnia okruhy na pevnom povrchu. GT Sport sa môže pochváliť časovou osou podobnej Twitteru, kde sa budú nachádzať aktuálne informácie o aktivitách a eventoch, a taktiež bude dostupná mobilná aplikácia. Po prvý krát v celej sérii sa hráči môžu tešiť na editor vzhľadu vozidiel, kde si bude možné tvoriť i vlastné polepy na autá.

Obľúbený foto režim hlási návrat, pričom sa dočká niekoľkých zaujímavých vylepšení, keďže vozidlo bude možné umiestniť do viac ako 1000 lokácií. Taktiež tu nebude žiadne obmedzenie ohľadom počtu vozidiel na obrazovke, okrem toho, aby sa na obrazovku zmestili. Výsledné obrázky budú produkované až v rozlíšení 4K, takže o pohľadné pozadia na pracovnú plochu nebude núdza. Na záver tu máme ešte niekoľko nových obrázkov a najmä dátum vydania, ktorý bol stanovený na 16. november tohto roku.

To však nie je na dnes všetko, už o 19:30 začína na YouTube odhalenie titulu, ktoré si môžete pozrieť v priloženom videu.

 Zdroj: VideoGamer.com

Komentuj!