Register

A password will be e-mailed to you.

O skutočnosti, že Hideo Kojima odišiel z Konami a založil si vlastné, nezávislé štúdio sme Vás už informovali. Ihneď s oznámením názvu nového štúdia bolo odhalené i jeho logo, avšak to obsahuje iba hlavu z celej postavy. Fanúšikom tento detail neušiel, a preto sa Kojimu nejeden krát pýtali, aké telo patrí k tejto hlave. Dnes už to vieme, takže sa na celú postavu môžeme spoločne pozrieť.

 Skôr, než si pozrieme celú postavu, tak si pripomeňme, ako vyzerá logo s hlavou:

original

Ako už je možné vypozorovať z tohto obrázku, ide o hlavu v dákej helme, alebo niečom podobnom. Kto si niečo podobné myslel už od odhalenia tohto loga, tak mal pravdu, skutočne ide o helmu, ktorá aj s celým telom (teda okrem nôh) vyzerá nasledovne:

2016051719565678516

Postava má dokonca aj meno, ktoré znie Ludens. To však nie je tou najzaujímavejšou informáciou, o ktorú sa Kojima Productions podelili. Ludens má podľa slov samotného Kojimu reprezentovať nový začiatok štúdia a hlavne má byť nejako spojený s novým titulom, ktorý práve v Kojima Productions vzniká. Zatiaľ nie je zrejmé, o akú hru vlastne pôjde, no nedávno sa Kojima vyjadril, že hra určite zaujme fanúšikov série Uncharted a titulu Tom Clancy’s: The Division. Ludens pôsobí dosť futuristicky, taktiež sa pomerne ťažko hľadá spojenie medzi Uncharted a The Division, no ako už vieme, Kojima je schopný hocičoho, takže môžno pripravuje zmes všetkého možného.

Zatiaľ by sme však iba fabulovali, takže radšej si počkáme na nejaké oznámenie, pripadne nové informácie, veď E3 je takmer za rohom. Jedno však už potvrdené bolo, a to sú platformy, pre ktoré nový počin Kojimu vzniká. Na konzolách sa exkluzívne dočkajú majitelia PS4, no skrátka neprídu ani priaznivci PC. Vývoj je v počiatočnej fáze, takže vydania sa určite tak skoro nedočkáme, no uvidíme, možno nás Kojima prekvapí.

Komentuj!