Register

A password will be e-mailed to you.

Už dnes večer dôjde k oficiálnemu odhaleniu nového, regulérneho pokračovania značky Battlefield. Aby autori fanúšikov nalákali a navnadili, ponúkli kratučký teaser, ktorý toho neprezrádza mnoho, no niečo by sa predsa len našlo.

Teaser ukazuje pravdepodobne nového hlavného hrdinu, čo síce nie je až tak zaujímavé, no jeho oblečenie, respektíve uniforma už áno. Tá naznačuje, že tentokrát sa séria Battlefield vráti v čase nazad, špekuluje sa o druhej, respektíve prvej svetovej vojne.

V závere teaseru je však uvedené, že sa nejedná o gameplay záber, ide iba o ukážku vytvorenú vo Frostbite engine. Otázne je i to, či pôjde o Battlefield 5, alebo sa upustí od číslovania, kedže v závere ukážky žiadne číslo nefiguruje. Je zbytočné hrať sa na veštcov, múdrejší budeme dnes o 22. hodine, kedy má dôjsť k oficiálnemu odhaleniu.

Akonáhle dôjde k predstaveniu hry, prinesieme Vám viac informácií. Ak však skutočne pôjde o návrat do minulosti, uvítate takúto zmenu, alebo Vám viac vyhovuje moderná vojna, či dokonca sci-fi prístup po vzore najnovšieho Call of Duty: Infinite Warfare? Určite nám dajte vedieť do diskusie, Vaše názory uvítame.

Komentuj!