Register

A password will be e-mailed to you.

Tento rok si séria Assassin’s Creed dáva zaslúžený oddych, aspoň čo sa veľkých dielov týka. UbiSoft bude potrebovať náhradu, aby nemal v predvianočnej sezóne dieru v portfóliu. Náhradou podľa doterajších informácií bude pokračovanie hackerskej akcie WATCH_DOGS.

Prvý diel WATCH_DOGS vyšiel v roku 2014, pričom úplne nedokázal naplniť vysoké očakávania, ktoré tvorcovia nastolili skvelým oznamovacím trailerom. Downgrade grafickej stránky bol na dennom poriadku, písalo sa o ňom asi všade. I napriek tomu nešlo o zlú hru, ktorá ukázala, že v sérii je určite veľký potenciál, no je potrebné celý koncept doladiť a odstrániť muchy. Fanúšikov si titul však našiel, o čom svedčí viac ako deväť miliónov predaných kópií.

O to sa UbiSoft pokúsi pravdepodobne už tento rok s pokračovaním. Síce zatiaľ nie sú známe žiadne podrobnosti, no niekoľko dohadov predsa len poznáme. Tým prvým je mesto, kde by sa malo pokračovanie odohrávať, Chicago bude nahradené San Franciscom. Zatiaľ nie je zrejmé, kedy hra presne vyjde, keďže je vydanie je plánované na fiškálny rok 2017, čo znamená medzi 1. aprílom 2016 a 31. marcom 2017. Očakáva sa však vydanie na jeseň, ktoré z marketingového hľadiska dáva najväčší zmysel.

Najzaujímavejší dohad sa dostal na svetlo sveta iba včera, a to je vzhľad hlavného hrdinu. V pokračovaní sa pravdepodobne nevráti Aiden Pearce a nahradí ho tento pán.

O zverejnenie tejto informácie sa postaral herec a model Cort King, ktorý je podľa všetkého predobrazom nového hlavného hrdinu. Pravdivosť celej informácie je podporená skutočnosťou, že niekto okamžite zmenil Instagram účet Kinga na súkromný a snažil sa zamiesť stopy. Ako to však už býva na internete zvykom, nepodarilo sa. 

Po vzore prvého dielu nechýba v rukách hlavného hrdinu zbraň a smartphone, taktiež ani tvár zahalená šatkou. Z obrázku to vyzerá, že tentokrát bude mať hlavný hrdina ázijské korene, no taktiež ide iba o dohady. Uvidíme, ktoré sa nakoniec ukážu ako pravdivé, no jedno je isté. Výstava E3 sa blíži a kde inde by bolo vhodnejšie miesto na odhalenie tohto titulu než práve na najznámejšej novinárskej videohernej udalosti roka.

Komentuj!