Register

A password will be e-mailed to you.

Avizované sa stalo včera skutočnosťou a hororovú záležitosť The Park od štúdia Funcom si už môžete zahrať aj na svojich konzolách.

The Park pôvodne vyšiel už 27. októbra minulého roku, no iba na osobné počítače. Štúdio Funcom, ktoré v minulosti stálo aj za klasikami The Longest Journey a Dreamfall: The Longest Journey od samého začiatku avizovalo, že pôjde skôr o experimentálny zážitok, ktorý bude možné dohrať pomerne rýchlo. Autori ho od začiatku poňali ako krátky spin-off (v poradí už druhý) ich populárneho MMORPG The Secret World a hra tak využívala lokality a postavy známe práve z pôvodnej hry. Nemusíte sa však obávať, jeho znalosť našťastie nie je žiadnou podmienkou.

Posledná hra, ktorú Funcom vydal na konzolách je už spomínaný Dreamfall: The Longest Journey z roku 2006. Takmer presne po desiatich rokoch teda hlási návrat na konzolovú scénu a generálny riaditeľ štúdia Rui Casais to vníma ako veľmi dôležitý krok. Uvidíme, ako sa mu na nich bude dariť. Konkrétne si the Park môžete zahrať na PS4 a XBOX One.

Komentuj!