Register

A password will be e-mailed to you.

Návrat značky Crash Bandicoot je zbožným prianím, o ktorom sníva mnoho hráčov. Naughty Dog, tvorcovia tohto miláčika davov si vo svojej najnovšej hre pripravili pre hráčov menšie prekvapenie. O čo teda ide?

V prvom rade je možné v hre Uncharted 4: A Thief’s End objaviť easter-egg v podobe krabičky s hrou prvého Crash Bandicoota. Tvorcovia si dali naozaj záležať, keďže obal vyzerá veľmi vierohodne. Veď nakoniec, kto iný by mal najlepšie vedieť ako má obal správne vyzerať, keď nie ľudia, ktorí ho pripravili. Ak máte doma pôvodnú hru, môžete obaly porovnať (nápis PlayStation umiestnený vľavo bol charakteristickým znakom NTSC verzií hier).

To však nie je všetko. Omnoho zaujímavejšia je cutscéna, v ktorej si Nate spoločne s Elenou sadnú pred TV, pod ktorou sa nachádza prvá PlayStation. Po jej spustení sa objaví známa úvodná obrazovka, po ktorej nasleduje jedno veľmi príjemné presunutie sa do minulosti. Veď posúďte sami, tu sú slová zbytočné.

Uncharted 4: A Thief’s End vychádza už 10. mája exkluzívne pre PlayStation 4 a podľa všetkého sa skutočne máme na čo tešiť.

Zdroj obrázkov v galérii: ThisGenGaming

Komentuj!