Register

A password will be e-mailed to you.

Po prvý krát bolo možné naporciovať armády nepriateľov v hre Shadow Warrior počas roku 1997. Hra si vtedy našla svojich fanúšikov, čo viedlo k tomu, že o šestnásť rokov sa štúdio Flying Wild Hog rozhodlo priniesť rovnomenný remake. Ten zabodoval, i keď do žánru FPS nepriniesol nič nové. Remake však bol zábavný, správne krvavý a mal pozitívnu odozvu ako od kritikov, tak i od hráčov. Už dlhšiu dobu sa vie o príprave pokračovania, z ktorého tu máme nové gameplay video.

Rovnako ako aj v prvej časti, tak i v Shadow Warrior 2 sa zhostíme úlohy Lo Wanga. Príbeh sa odohráva päť rokov po udalostiach prvého dielu, pričom tentokrát hlavný hrdina pracuje pre miestnu bunku Yakuzi. Tentokrát si bude možné krvavé orgie užiť aj v spoločnosti ďalších troch hráčov, keďže bude možné prejsť príbehovú kampaň aj kooperatívne. Herný svet by mal byť generovaný procedurálne, čo môže pomôcť pri opakovanom hraní, keďže sa jednotlivé úrovne pri každom novom hraní usporiadajú odlišne.

Ako hra zatiaľ vyzerá sa môžete pozrieť v novom gameplay videu, pričom ohlasy zo zahraničia nešetria chválou. Ako to vidíte Vy?

Shadow Warrior 2 by mal vyjsť ešte tento rok, i keď presný dátum vydania zatiaľ nie je známe. Platformy sú však už potvrdené, takže okrem PC verzia sa dočkajú aj hráči na konzolách PlayStation 4 a XBOX One.

Komentuj!