Register

A password will be e-mailed to you.

Nový DOOM sa pomaly blíži, takže sa začína zvyšovať aj počet nový videí, informácií a podobne. Včera sme tu mali uniknutý nedokončený trailer, no dnešné video je o poznanie zaujímavejšie. Pochádza priamo od Bethesdy, ktorá sa fanúšikom rozhodla ukázať hodinu dlhý gameplay zo single-player kampane nového pokračovania legendy menom DOOM.

V novom video si môžete pekne porovnať, ako sa nový DOOM podobá na svojich predchodcov a na druhú stranu, v čom je zase odlišný. V novom spracovaní si po vzore klasických dielov budete musieť otvárať dvere za pomoci farebných prístupových kariet a taktiež nebude potrebné nabíjať zbrane, čo ocenia najmä pamätníci.

Na druhú stranu pribudlo upgradeovanie zbroje, zbraní a schopností za pomoci diabolských run. V každej misii by mali byť dostupné určité úlohy, za splnenie ktorých dostanete získate body pre spomínané zlepšovanie. Uvidíme, ako sa autorom podarí staré a nové prvky v single-player kampani vybalansovať, podľa ohlasov hráčov z multiplayerovej bety to však v tejto zložke hry nevyšlo úplne ideálne.

Pozrite si nasledovné video a určite sa s nami podeľte o Vaše názory v diskusii či už priamo pod článkom, alebo na na Facebook stránke.

Ako si nový DOOM bude stáť v porovnaní s legendárnymi dielmi z rokov 90. sa dozvieme už 13. mája, kedy hra vyjde pre PC, PlayStation 4 a XBOX One. Ak Vás titul zaujal a prehliadli ste niektoré naše články, nájdete ich na tomto odkaze.

Komentuj!