Register

A password will be e-mailed to you.

Leaky sú bulvárom herného sveta a asi preto ich máme všetci tak radi. Nie je nad dobrú klebetu a tá najnovšia sa týka populárnej série Call of Duty. PlayStation Store totiž zrejme omylom vypustil do sveta názov pripravovanej hry z tejto série, ktorá má výjsť v roku 2016.

Po pravidelnom týždennom update pribudol na severoamerickom PlayStation Store nový titul. Tab s hrou síce neprezrádzal žiadne bližšie informácie, rozruch však spôsobil už samotný názov hry – Call of Duty: Infinite Warfare. Tento omyl si ako prvý všimol redditor Goontmyfries, ktorý na ňu upozornil na subreddite r/CallOfDuty.

cod

Krátko po zverejnení bol tab s hrou odstránený z PlayStation Store a podobný osud čakal aj vlákno na reddite, ktoré bolo uzamknuté. K pravosti tohto názvu sa zatiaľ nikto povolaný nevyjadril (a zrejme tak skoro ani nevyjadrí), Infinite Warfare však znie ako vhodný názov pre hru vyvíjanú štúdiom Infinity Ward. Názov by bol tiež v súlade s klebetami, podľa ktorých sa nový diel série bude odohrávať vo vesmíre. Stále však existuje aj možnosť, že nejde o nový Call of Duty titul, ale o zbierku remastrov všetkých titulov série, ktoré vytvorili v Infinity Ward.

Situáciu budeme naďalej sledovať a o nových podrobnostiach vás okamžite informujeme.

Komentuj!