Register

A password will be e-mailed to you.

Od titulu Kholat (v českom preklade Kholat: Mrtvá hora) mali hráči vysoké očakávania, ten ich však nakoniec ani zďaleka nenaplnil. Podarí sa to novej hre, za ktorou stoja aj jeho tvorcovia?

Ide o survival horor, ktorý ponesie názov Husk. IMGN.PRO je však tentokrát výhradne v pozícii vydávateľa a na samotnej hre pracuje menšie, rovnako poľské, štúdio Undead Scout. Husk sa bude podľa slov samotných vývojárov silne inšpirovať populárnymi značkami ako Silent Hill či Alan Wake. Tentokrát sa ocitneme v prostredí maleho amerického mestečka Shivercliff, kde nič nie je také, ako sa na prvý pohľad zdá. Hlavným hrdinom bude muž menom Mathew Palmer, ktorému sa podarí prežiť haváriu vlaku. Kam sa však podela jeho rodina? Shivercliff skutočne nie je obyčajné mesto a realita sa v ňom stretáva so svetom nočných môr…

Autori sľubujú nefalšovaný hororový zážitok z pohľadu vlastných očí. Čo to presne znamená, uvidíme neskôr, nakoľko krátky teaser toho veľa neprezrádza, iba navodzuje atmosféru, ktorou by mal Husk disponovať. Ešte dodávame, že hra bude využívať Unreal Engine 4. Myslíte si, že pôjde o zásah do čierneho?

Komentuj!