Register

A password will be e-mailed to you.

Keď Telltale Games ohlásili epizodickú sériu v hlavnej úlohe s fanúšikmi mimoriadne obľúbenou Michonne, reakcie boli veľmi pozitívne. Kompletnú minisériu si navyše budete môcť zahrať už približne dva mesiace po vypustení prvej epizódy.

Telltale Games už skôr avizovali, že tentokrát sa nedočkáme výrazných časových rozostupov medzi epizódami. Prvá časť The Walking Dead: Michonne s názvom In Too Deep vyšla 23. februára 2016 a prostredná nazvaná Give No Shelter približne o mesiac, konkrétne 29. marca 2016. Finálna epizóda What We Deserve bude podľa najnovších informácií vypustená 26. apríla 2016. Pokiaľ hráte radi epizodické hry v celku, ďalší utorok budete mať možnosť sa naplno ponoriť do nového dobrodružstva z univerza The Walking Dead bez toho, aby ste museli čakať na prípadné pokračovanie. Pripomeňme, že hru si môžete zahrať na PC, OS X, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One, ale aj na mobilných zariadeniach.

Čo bude ďalej? Tretia séria The Walking Dead je samozrejme v pláne. Presný dátum vydania zatiaľ nie je známy, predbežne sa však očakáva, že by sa je fanúšikovia mohli dočkať ešte tento rok. Zatiaľ to však nie je isté, nakoľko Telltale Games majú rozpracovaného Batmana v spolupráci s DC. Múdrejší zrejme budeme po Comic-Cone 2016, ktorý sa bude konať 21-24. júla tohto roku. Tešíte sa?

Komentuj!