Register

A password will be e-mailed to you.

Už onedlho vychádza niekoľko herných bômb, ktoré očakáva nejeden nadšenec videohier. V prvom rade ide o pokračovanie kultovej klasiky a v druhom rade o úplne novú značku. No a čo je spomínaný bonus?

Prvou spomínanou hrou je, ako už iste pochopilo mnoho z Vás, nový DOOM. Ten sa po nedávnom uzatvorenom beta teste dočkal aj otvorenej bety, ktorá potrvá celý víkend. Dostupná je pre každú platformu, čiže PC, PS4 a XBOX One.

Druhou otvorenou betou skúša zaujať titul Battleborn od Gearbox Software. Štylizovaná grafika by nemala byť jediným prvkom, ktorý zaujme, no ako je to v skutočnosti už musíte zistiť Vy. Na PS4 už beta beží s predstihom, na PC a XBOX One boje započali až dnes.

Treťou hrou – spomínaným bonusom nie je beta test. UbiSoft počas tohto víkendu sprístupňuje Rainbow Six: Siege. Ide teda o plnú, finálnu verziu, ktorú si môžete skúsiť buď cez uPlay alebo Steam.

Ak Vás už nebaví hrať žiaden titul, ktorý vlastníte, tento víkend ponúka tri zaujímavé alternatívy. Ktorej dáte šancu? Dajte nám vedieť v diskusii.

Komentuj!