Register

A password will be e-mailed to you.

Už zajtra a pozajtra, teda 16.-17. apríla, sa otvoria brány najväčšieho slovenského herného turnaja. Y-Games Summer Chalenge 2016 štartuje v sobotu o 8:00 ráno vo FIIT STU Bratislava na Ilkovičovej ulici. 

13006719_1686276958305466_7421314149042046060_nNa Y-Games sa mihnú aj známe tváre slovenskej hernej scény: streamer Michal „Žolík“ Smutný, streamerka Rebeka „Delliah“ Tokáriková, populárny Facebookový zabávač Peter „PemiK“ Macko a mnoho ďalších.

Diváckym lákadlom bude bez pochýb súťaž herných kostýmov Cosplay, ktorej víťaz bude zastupovať Slovenskú republiku na medzinárodnej súťaži Cosplay World Masters v Portugalsku! Každý si bude môcť otestovať balančné skútre Future Boards, prípadne sa vyblázniť na akčnom Laser Tagu. Vyskúšať si budeme môcť tiež herné okuliare DEV1S, či dokonca najnovší herný headset HyperX Revolver. Súčasťou sprievodného programu nude aj množstvo prednášok na témy ako Internet of Things od Accenture alebo Warcraft movie od Adurna the Fluffy.

Všetci hardware nadšenci by nemali obísť stánok spoločnosti MSI. Najnovšie hry si tú budete môcť užiť na jednom z najvýkonnejších PC. Nadupané mašiny budú pripravené aj v stánku spoločnosti Dell, kde bude k dispozícií niekoľko herných PC a notebookov značky Alienware.

Poradiť sa o výbere správneho herného príslušenstva budete môcť v stánku spoločnosti E-Blue, kde sa môžete každý deň zapojiť aj do žrebovanie tomboly.

E-shop Čierny drak pripravil pre návštevníkov zľavy na vybrané produkty spoločnosti A4Tech. Podložky, myšky, herné slúchadlá, ovládače, klávesnice… To všetko dostupné za akčné ceny. Vybrané produkty si môžete pozrieť už dnes na stránke Čierny Drak.

Po dlhom dni budú pre návštevníkov pripravené aj oddychové zóny s množstvom hier od Funtastic Nero Games, turnaj v stolnom futbale s TP-LINK Czech alebo Retroherna s interaktívnym múzeom hernej histórie.

Viac informácií o turnaji nájdete na oficiálnej webovej stránke Y-Games alebo na Facebook stránke.

Na akcii budú oba dni špízovať aj naši redaktori zo somhrac.sk, ktorí budú postupne prinášať aktuálne informácie priamo z terénu. Tie nájdete v kategórii Y-Games priamo na našom webe.

Komentuj!