Register

A password will be e-mailed to you.

Známa GO séria, ktorá si svoj debut odbila na mobilných zariadeniach a tabletoch sa po Hitmanovi a Lare Croft zrejme dočká ďalších nástupcov. Akých konkrétne?

Hitman Go si svoj debut odbil v roku 2014 a zaznamenal úspech. Tohoto roku sa dokonca dočkal aj PC portu a Definitive Edition si zahrať mohli aj hráči na Steame. Lara Croft GO prišla o rok neskôr s podobnými hernými princípmi, avšak prepracovanejším vizuálom a animáciami. Aj táto mobilná verzia slávnej značky bola trefou do čierneho a nevyhýbali sa jej ani označenia ako najlepšia mobilná hra roku 2015.

Reálne by bolo prekvapením, ak by sme s v budúcnosti nedočkali ďalších prírastkov do nenápadne sa rozširujúcej GO série. To sa však zrejme nestane. Vydavateľ Square Enix totiž podľa najnovších informácií registroval ďalšie domény – konkrétne Just Cause Go, Life is Strange Go, Thief Go, a nakoniec Deus Ex Go. To je rozhodne dôležitá informácia, avšak neznamená to, že všetky spomínané značky sa ihneď dočkajú prepracovania do podoby logickej ťahovej hry. Znamená to len, že Square Enix sa chce poistiť do budúcna a ide o štandardný postup v prípade budúcich plánov pre tieto značky. Zahrať si Deus Ex či Thiefa v ťahovej podobe by však mohlo byť viac než zaujímavé. O čo z toho by ste mali záujem v prvom rade?

nexusae0_2014-06-04-19.55.16

Komentuj!