Register

A password will be e-mailed to you.

O novej MAFII bolo pomerne dlho ticho, ak zoberiem do úvahy, že by mal titul vyjsť tento rok. Počas akcie GDC 2016 však tvorcovia z Hangar 13 na svojej prednáške vypustili do sveta zopár nových screenshotov, ktoré opäť pochádzajú z Pre-Alpha verzie MAFIA III. Obrázky navyše ukazujú už známe miesta, ale keďže nič lepšie k dispozícii nie je, musíme si vystačiť aj s týmto materiálom.

Autori počas prednášky hovorili najmä o umelej inteligencii a s ňou spájaných problémoch. Keďže ide o open world titul, je nutné aby sa NPC postavy chovali prirodzene a uveriteľne. Mesto New Orleans, kde sa bude hra odohrávať má byť jednou z osobností titulu. Autori preto do hry zapracovali systém, ktorý sa stará o interakciu Lincolna s prostredím, a taktiež aby sa okolo neho diali náhodné veci.

Ak si zoberieme ako príklad situáciu, kedy policajti budú obťažovať pár inej farby pleti, autori môžu rozhodnúť, v akých štvrtiach, v ktorú dennú dobu a za akého počasia bude k takýmto incidentom dochádzať. Zo screenshotov to však poznať nemôžeme, čiže na výsledok si budeme musieť počkať do vydania samotnej hry.

o_2a123fad o_9323a488 o_af58949a o_b801081d o_c8ee3949 o_d1a05bae o_fa4490ab

Autori sa neskôr na Twitter účte Mafie pochválili concept artom Vita Scalettu.

o_bc4c1e6a

Komentuj!