Register

A password will be e-mailed to you.

Aj keď bude apríl oproti prvým trom mesiacom roka o niečo chudobnejší na herné tituly, predsalen nás čaká niekoľko zaujímavých kúskov. 

5. apríl

DiRT Rally (PS4, Xbox One)

Známe závody od štúdia Codemasters sú už nejaký čas dostupné na PC, no od 5. apríla budú vydané aj na platformy PlayStation 4 a Xbox One. DiRT Rally má na Steame lichotivé hodnotenie 9/10 a na portáli Metacritic 4,5/5, čo jasne dokazuje, že ide o skutočne kvalitnú rally hru.

Quantum Break (PC, Xbox One)

Jedna z najočakávanejších hier roku pochádzajúca z dielne Remedy Entertainment výjde nakoniec okrem pôvodne plánoveného Xbox One aj na PC. Microsoft má v úmysle hrou Quantum Break ponúknuť revolučný herný zážitok dolpnený hraným seriálom.

12. apríl

Dark Souls 3 (PC)

Recenzenti a hráči sa zhodujú, že i napriek obťiažnosti je Dark Souls 3 kvalitné akčné RPG, o čom svedčia vysoké hodnotenia a dobré predaje. Hra je od 24. marca dostupná v Japonsku na konzolách PS4 a Xbox One, no pre zvyšok sveta a PC platformu príde záverečná časť Dark Souls do predaja až počas apríla.

Ratchet & Clank (PS4)

Autori z Insomniac Games pre nás pripravili remake prvej časti Ratchet & Clank ešte z čias PlayStation 2. Nový Ratchet & Clank je “must have” titulom pre priaznivcov PlayStation 4, pre fanúšikov série nehovoriac.

The Park (PS4)

The Park je psychologická horor hra od štúdia Funcom, v ktorej sa vžijete do úlohy matky, ktorej syn je nezvestný od osudnej návštevy zábavného parku.

19. apríl

The Banner Saga 2 (PC, PS4, Xbox One)

Banner Saga 2 je taktická role-playing videohra vyvinutá štúdiom Stoic a vydaná spoločnosťou Versus Evil. Vydanie na PC je naplánované na 19. apríla. PS4 a Xbox One verzií sa dočkáme o pár dní neskôr.

20. apríl

Pollen (PC)

Pollen je first-person prieskumnícka hra odohrávajúca sa na Titane, šiestom a najväčšom mesiaci Saturnu. Titan je jediný mesiac v slnečnej sústave s atmosférou a vodou a dá sa predpokladať, že na ňom môže existovať život. V hre prichádzate na mesiac ako náhradník za strateného mechanika výskumnej stanice.

21. apríl

UEFA EURO 2016

Oficiálny futbal od Konami, doprevádzajúci tohtoročný EURO šampionát, výjde už tento mesiac na platformách PlayStation 4 and PlayStation 3. Hráči vlastniaci PES 2016 dostanú všetok EURO 2016 obsah na stiahnutie úplne zdarma.

2337070_w2 (1)

26. apríl

Alienation (PS4)

Exkluzívne pre PlayStation 4 vychádza Alenation ako duchovný nástupca slávnej strielačky Super Stardust.

Hitman: Sapienza (PC, PS4, Xbox One)

Iba 31. marca sme sa dozvedeli prostredníctvom Twitter účtu Square Enix, že druhá Hitman epizóda výjde už 26. apríla. Spolu s ohlásením dátumu vydania bolo zverejnené aj nasledovné video približujúce druhú epizódu novej “47čky”.

King’s Quest: Chapter 3 – Once Upon a Climb (PC, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One)

Adventúra nadväzujúca na jej predchodcov zo starej školy prichádza s novým dielom. Ten bude zameraný na príbeh kráľa Grahamova a jeho snahu zachrániť budúcu nevestu, kráľovnú Valanice.

Neurčený dátum

The Walking Dead: Michonne: Episode 3 (PC, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One)

Tretia epizóda The Walking Dead: Michonne, série inšpirovanej komiksami Roberta Kirkmana zavíta v priebehu apríla na všetky platformy, dokonca aj na Xbox 360 a PS3.

Komentuj!