Register

A password will be e-mailed to you.

Pokračovanie trilógie Mass Effect patrí k najočakávanejším titulom budúceho roku. Fanúšikovia hltajú každú malú informáciu, leak, oznámenie od tvorcov a čakajú na deň, kedy bude potvrdený dátum vydania. Toho sme sa zatiaľ síce nedočkali, no dnes tu pre Vás máme tiež niečo zaujímavé.

Iba pred pár dňami sme Vám priniesli informáciu, ktorá súvisela s dejom, no dnes tu máme pravdepodobne prvý gameplay leak z pripravovaného Mass Effect: Andromeda. Video začalo kolovať internetom pred pár hodinami, no spoločnosť EA, ktorá je vydavateľom už zakročila a postupne žiada, aby stránky video zo svojich serveroch stiahli.

Leak má pochádzať od niekoho, kto na hre údajne pracuje a je zachytené z alfa-buildu titulu. Uvidíme niektoré efekty a neskôr dôjde na samotný gameplay, ktorý prezentuje v prvom rade jetpack. Ak Vás séria Mass Effect zaujíma, poponáhľajte sa, niekto nevie, koľko video na internete vydrží.

Mass Effect: Andromeda by mal vyjsť v prvom kvartáli roku 2017, presný dátum vydania sa dozvieme v priebehu tohoto roku, možno na akcii EA Play.

Komentuj!