Register

A password will be e-mailed to you.

Film Warcraft, natočený podľa rovnomennej hernej predlohy od Blizzardu, patrí minimálne medzi hráčmi k tým naočakávanejším filmom tohto roka. Po prvej TV upútavke vyšiel včera aj ďalší zbrusu nový trailer.

Film Warcraft, za ktorým stojí režísér Duncan Jones, bude zobrazovať udalosti sveta pokojného sveta Azeroth. Ten sa obráti v chaos po tom, ako ho zaplaví invázia orkských bojovníkov, ktorí sa chcú usadiť na území ľudí. Tešiť sa môžeme na epické strety medzi oboma stranami, ako už bolo predostrené už v prvom traileri.

Bojujúc za Alianciu sa nám predvedú herci Dominic Cooper (Llane Wrynn), Travis Fimmel (Anduin Lothar), Ben Foster (Medivh), Ben Schnetzer (Khadgar) a Ruth Negga (Lady Taria). Na strane Hordy uvidíme mená ako Clancy Brown(Blackhand), Toby Kebbel (Durotar), Daniel Wu (Gul’dan).

Filmy natočené podľa hernej predlohy, vďaka viacerým nepodarkom, nemajú zrovna najlepšiu povesť. Duncan Jones je však, podľa vlastných slov, fanúšikom série Warcraft už od jej prvého dielu z roku 1994, a tak veríme, že si na Warcrafte dal skutočne záležať.

Film Warcraft príde do kín 10. júna 2016.

Komentuj!