Register

A password will be e-mailed to you.

Očakávaná novinka od Remedy Entertainment, tvorcov Maxa Paynea a Alana Wake vychádza už čoskoro, pričom sa začínajú vynárať prvé podrobnosti, keďže Microsoft už rozposlal novinárom recenzentské kópie XBOX One verzie. Dnes tu však nemáme konkrétne informácie o tom, aký je gameplay, či hra naplní očakávania, prípadne aká je jej herná doba. Dnes sme tu kvôli oficiálneho hudobnému sprievodu, ktorý budete počas hrania počuť na pozadí.

Microsoft na svojom SoundCloud účte uvolnil k vypočutiu soundtrack k titulu Quantum Break. Môžete si ho teda vypočuť úplne zadarmo, bez akýchkoľvek obmedzení. Tu už máme odkaz na na účet Microsoft Studios, takže hor sa do počúvanie a určite nm v diskusii dajte vedieť, ako sa Vám soundtrack pozdáva.

Samotná hra Quantum Break vychádza 5. apríla pre XBOX One a PC (požiadavky na HW nájdete tu), kde titul bude dostupný iba cez Microsoft Store, takže na Steame, ani nikde inde hru nehľadajte. Ak si popri počúvaní soundtracku chcete skrátiť čas, môžete si prečítať ďalšie články týkajúce sa hry, ktoré sme pre Vás v minulosti napísali.

Komentuj!