Register

A password will be e-mailed to you.

Únik informácií z prostredia vydavateľstva Take-Two Interactive tvrdí, že pokračovania populárneho westernového titulu Red Dead Redemption sa dočkáme skôr, než by sme čakali. K oficiálnemu odhaleniu má údajne prísť už na tohtoročnej konferencii E3.

Za najnovšie klebety o Red Dead Redemption je zodpovedný server FragHero odvolávajúc sa na zdroj, ktorý chcel ostať v anonymite. Ten tvrdí, že na pokračovaní úspešného titulu sa pracuje už vyše 4 roky a jeho oficiálny názov bude Red Dead Redemption 2: Legends of the West.

Podľa anonymného zdroja by mala hra výjsť na jeseň roku 2017 a štúdio Rockstar Games ju oficiálne predstaví už na tohtoročnej konferencií E3, ktorá sa uskutoční 14.-16. júna v kalifornskom Los Angeles. Pokračovanie bude údajne oproti prvému dielu obsahovať viac hrateľných postáv a oveľa väčší svet.

Tieto informácie zdroj údajne získal od bývalého zamestnanca Rockstar Games, ktorý mu tiež prezradil, že štúdio pripravuje aj HD remake pôvodnej hry, ktorý by na next-gen konzoly mal prísť už koncom tohto roka.

Aj keď server FragHero nemôže ručiť za pravdivosť týchto informácií, existujú dôvody, pre ktoré by sme im mohli veriť. CEO Take-Two Interactive Strauss Zelnick napríklad už v minulosti viackrát spomínal, že Red Dead Redemption považujú spolu s GTA za “stálu značku”, takže jej návrat by nikoho neprekvapil.

Ďalší náznak sa objavil pred 3 mesiacmi na Reddite, kde bývalý zamestnanec Rockstar Games Danny Ross (ktorého hlas poznáte z rádiových staníc GTA) odpovedal na otázky užívateľov. Na otázku o najbližších plánoch štúdia odpovedal na prvý pohľad nezmyselne: “Really? Dumbass. Really? Two.”

danny

RDR2?

Indícií o pripravovanom Red Dead Redemption 2 teda máme dosť. Pravdivosť týchto tvrdení si overíme už o tri mesiace na E3.

Komentuj!