Register

A password will be e-mailed to you.

O prichádzajúcom titule Teenage Mutant Ninja Turtles™: Mutants in Manhattan sme Vám priebežne prinášali informácie, na ktoré sa môžete pozrieť na tomto odkaze. Prichádzajúca hra s najznámejšími korytnačkami na svete sa zatiaľ javí ako nádejný titul, na ktorý ani nebudeme musieť čakať veľmi dlho. Dnes tu máme dve nové videá, ktoré titul približujú, poďme sa teda na ne pozrieť.

Ako prvé tu máme circa dvanásť minút dlhé video od kolegov z IGN, ktoré ukazuje samotný gameplay. Môžete si vďaka nemu pozrieť, ako hra bude vyzerať v akcii. Redaktori ukazujú skákanie po budovách, lozenie, a taktiež dôjde aj na súboje. Gameplay titulu nevyzerá vôbec zle, i keď nič prevratné očakávať nemôžeme. Uvidíme, čo hráčom ponúkne celá hra, pobehovanie po meste by asi rýchlo omrzelo. Na druhú stranu, autori z PlatinumGames poznajú recept na kvalitné akčné hry, takže nebudeme súdiť predčasne.

Druhé dnešné video je klasický gameplay trailer, ktorý však oproti videu od IGN pôsobí pútavejšie, ale to je predsa úlohou trailerov. Ukážka predstavuje klasických nepriateľov známych z komiksov či filmov, takže fanúšikovia sa budú cítiť ako doma. Minúta a trištvrte ubehne veľmi rýchlo, tento trailer sa naozaj podaril a ako navnadenie na hru funguje bez chybičky. No a nechýba ani Michelangelové klasické “Cowabunga!”.

A kedy, že sa Teenage Mutant Ninja Turtles™: Mutants in Manhattan dočkáme? Na to odpovedá záver traileru, no ak ste sa najskôr rozhodli prečítať si text a až následne si pustiť videa, tak si poznačte tento dátum (a platformy):

TMNT

Komentuj!