Register

A password will be e-mailed to you.

Microsoft a Remedy Entertainment vydali nový launch trailer ku hre Quantum Break, ktorá vychádza začiatkom apríla.

Hra Quantum Break mala byť pôvodne výhradnou XBOX One exkluzivítou, no už je jasné, že na tento titul si môžu brúsiť zuby aj PC hráči. Keďže Quantum Break si nezahráme skôr ako 5. apríla, po poslednom exkluzívnom gameplay videu sa môžeme správne naladiť aj zbrusu novým trailerom, doprevádzaným zvukovou stopou treku Come as You Are od skupiny Nirvana.

Hlavná postava Jack Joyce bude bojovať o prežitie vo svete, v ktorom nefunguje čas. S jeho rodinou v ohrození na pokraji globálneho kolapsu sa bude Jack musieť postaviť proti nenávidenej korporácii s trefným názvom Monarch Solutions. Jeho jedinou zbraňou bude čas samotný. Titul Quantum Break výjde súčasne pre PC aj Xbox One. Hra bude ako úplne prvá na PC podporovať výhradne DX12. Okrem toho, že si ju na PC nezahráme na ničom inom ako Windows 10 sa môžeme tešiť aj na minimálne požiadavky na GPU v podobe Geforce GTX 760 alebo  Radeon R7 260X s 2GB VRAM. Aby sme si hru užili na Ultra nastaveniach, budeme potrebovať aspoň GTX 980 Ti alebo Radeon R9 Fury X.

Pre extrémnych nedočkavcov pripájame aj bonus v podobe walkthrough gameplay videa s anglickým komentárom letsplayera GhostRobo. Určite by ho však nemali vzhiadnuť tí, ktorí sa obávajú o skazenie herného zážitku spoilermi.

Komentuj!