Register

A password will be e-mailed to you.

Tom Clancy’s The Division vychádza už o dva dni, no ako tomu býva zvykom, niektoré zahraničné obchody nedodržujú dátumy vydania, vďaka čomu sa niekoľko hráčov už k hre dostalo. Môžeme sa preto pozrieť, aký obsah dostanú hráči, ktorí si objednali špeciálnu Sleeper Agent Edition.

Obsah edície samozrejme nebol žiadnym tajomstvom, no ako budú jednotlivé veci vyhotovené si predobjednávatelia mohli iba domyslieť. The_Division_Sleeper_Agent_CZ

Svetlo do celej situácie vniesol Bernd Mossbacher na svojom Youtube účte, kde pridal unboxing špeciálnej tzv. Sleeper Agent edície pre PlayStation 4. V balení danej edície The Division nájdete samotnú hru, Season Pass, tematické agentské hodinky, artbook, púzdro na rameno a plagát. Všetko je zabalené do zberateľskej krabice, no snáď bude vyhotovená lepšie, ako v prípade Far Cry 4, kde samotný box nevydržal veľmi veľa.

Aby sme nezostali iba pri textovom výpise spomínaných vecí, prikladáme aj spomínané video, v ktorom si všetky veci môžete pekne prezrieť. Nabudúce by si však mohol pán Mossbacher utrieť monitor, tie fľaky nepôsobia dobre. Poďme ale na samotné video.

logo2

Ak ste si Tom Clancy’s The Division predobjednali, dali ste prednosť štandardnej edícii, alebo si potrpíte na zberateľské edície? Dajte nám vedieť v komentároch.

Ako už bolo spomenuté Tom Clancy’s The Division vychádza už o dva dni, t. j. 8. marca 2016. V prípade, ak máte záujem o kúpu titulu, môžete sa obrátiť na nášho partnera ciernydrak.sk, kde v ponuke nájdete PC, PS4 a XBOX One verziu.

Komentuj!