Register

A password will be e-mailed to you.

Zombie akcia Dead Island dokázala v čase vydania upútať pozornosť a získať si priazeň ako hráčov, tak i odbornej kritiky. Vďaka úspechu prišiel aj prídavok menom Dead Island: Riptide a jedna katastrofa, ktorú radšej ani nebudeme menovať. V príprave bolo (a podľa najnovších informácií stále je) regulérne pokračovanie, avšak pre problémy s vývojom je zatiaľ otázne, kedy a či hra vôbec vyjde. Fanúšikom série bude poskytnutá menšia náplasť v podobe Dead Island Definitive Collection.

Vydavateľ Deep Silver ohlásil, že prvé dve hry zo série Dead Island prídu na aktuálne konzoly v remastrovanej podobe. Okrem spomínaných hier bude súčasťou kolekcie aj retro prídavok Dead Island Retro Revenge, ktorý doposiaľ neuzrel svetlo sveta. Pôjde o arkádovú side-scrolling beat ’em up bojovku v štýle klasík ako Double Dragon, prípadne Streets of Rage. Obe pôvodné hry budú mať vylepšený vizuál, čiže rátajte s kvalitnejšími textúrami, modelmi postáv, anti-aliasingom, HBAO, motion blurom a pod.

Kolekcia bude dostupná za približne 40 €, v digitálnej podobe bude možné zakúpiť tituly aj separátne. Oznámenie sprevádzal trailer, na ktorý sa môžete pozrieť v priloženom videu.

Deep Silver taktiež odhalili box art kolekcie. My Vám prinášame PS4 verziu, avšak pre XBOX One bude obrázok totožný.

dead_island_definitive.0

Na záver tu máme ešte sériu screenshotov pochádzajúcich z vylepšenej kolekcie. A aby sme nezabudli, kolekcia bude dostupná už 31. mája 2016.

dead-island-definitive-collect-image-754 dead-island-definitive-collect-image-1653 dead-island-definitive-collect-image-6726 dead-island-definitive-collect-image-7306 dead-island-definitive-collect-image-9891

dead-island-definitive-collect-image-933

Prvý obrázok z old school arkádovky Retro Revenge.

Komentuj!