Register

A password will be e-mailed to you.

O prichádzajúcom, záverečnom pokračovaní príbehu Nathana Drake sme toho popísali už veľa. Dátum vydania, sa pomaličky približuje, no Naughty Dog spoločne so SONY ohlásili menšie zdržanie (a ako už viete, nejedná sa o prvý odklad), no nemusíte sa báť, nejde o nič závažné.

Miesto 27. apríla, kedy mal titul po prvotnom odklade doraziť na pulty obchodov, sa vydanie zdrží o dva týždne, čo znamená, že na posledné dobrodružstvo Nathana Drake vyrazíme “až” 10. mája. Odklad nespôsobili problémy s vývojom, no ak by titul vyšiel počas apríla, k obchodníkom by sa nestihlo doručiť dostatočné množstvo fyzických kópií. Odklad o dva týždne nie je žiadna katastrofa, najmä ak tento posun zabezpečí, že každý jeden záujemca o fyzickú kópiu bude môcť 10. mája prísť do svojho obľúbeného obchodu a odniesť si bez problémov svoj vlastný Uncharted 4: A Thief’s End (prípadne si objednať cez e-shop) domov.

Oznámenie odkladu bolo zo strany SONY podané v štýle, že majú pre dve správy, jedná znamená sklamanie, no tá druhá správa je dobrá. Ako si viete domyslieť, zlou správou je odklad, a dobrou, že podľa SONY je hra fenomenálna.

V redakcii sme sa skôr zamysleli, či náhodou nedošlo k odkladu kvôli Ratchet & Clank, ktorý mal vyjsť iba týždeň pred Uncharted 4: A Thief’s End. Viac-menej by to bol pre titul smrteľný dátum a mnoho ľudí by hru odignorovalo práve pre dobrodružstvo Nathana Drakea. Možno sa mýlime, pravdu sa určite nedozvieme, no súvis tu samozrejme byť môže. Čo si myslíte Vy? Dajte nám vedieť v diskusii, s radosťou uvítame Vaše názory.

U4

Včera sme Vás informovali o víkendovom beta teste multiplayeru, no máme tu menšiu zmenu. Test nebude prebiehať iba v regióne Veľká Británia, ale bez obmedzení, takže nie je potrebné špekulovať so zakladaním nového účtu. Klient je už dostupný na stiahnutie cez PlayStation Store, čiže ak si plánujete vyskúšať, ako približne bude vyzerať multiplayer v Uncharted 4: A Thief’s End, neváhajte a sťahujte, nech v piatok nemusíte strácať čas. Iba pre upresnenie, na zapojenie sa do online súbojov nebude potrebné mať aktivovanú službu PS Plus, takže zapojiť sa bude môcť skutočne každý jeden záujemca.

Zdroj: PlayStation Blog

Komentuj!