Register

A password will be e-mailed to you.

Ukončenie príbehu Nathana Drake, hlavného hrdinu mimoriadne populárnej série Uncharted sa pomaly približuje. Zatiaľ nie je jasné, či skončí celá séria, prípadne dôjde k výmene postáv, no pre štúdio Naughty Dog ide o posledný diel. Hovorí sa, že v najlepšom treba prestať, tak snáď to bude platiť aj v tomto prípade.

Do vydania Uncharted 4: A Thief’s End zostávajú presne dva mesiace, takže je veľmi pravdepodobné postupné pribúdanie ukážok, článkov a množstva nových informácií v rámci reklamnej kampane. Naughty Dog skrátka dobre vedia ako vyvolať u svojich fanúšikov šialenstvo, avšak v pozitívnom zmysle slova. Stačí na to jeden vynikajúci príbehový trailer a zvedavosť, respektíve nadšenosť razom stúpa do nebeských výšin. Ak má byť štvrté pokračovanie vyvrcholením celej série, tak práve tento trailer je vrcholom tvorby Naughty Dogu, čo sa trailerov na ich predošlé počiny týka. Veď posúďte sami, na niečo takéto je radosť pozerať.

V prípade, ak sa chcete dozvedieť o hre viac informácií, neváhajte a kliknite na tento odkaz, v minulosti sme písali napríklad o zberateľských edíciách, ďalších ukážkach z hry, jednoducho všetko čo potrebujete vedieť.

Uncharted 4: A Thief’s End vychádza 26. apríla exkluzívne pre PlayStation 4. V redakcii si samozrejme jeden z najočakávanejších titulov tohto roku nenecháme ujsť a pripravíme pre Vás recenziu, no do tej doby ešte určite o Uncharted bude počuť.

Komentuj!