Register

A password will be e-mailed to you.

Spoločnosť AMD spustila propagačnú akciu, v rámci ktorej dostanú zákazníci možnosť získať jednu z ponúkaných hier úplne zadarmo. Samozrejmosťou je, aby ste vo svojom PC mali produkt od AMD a možno sa na Vás usmeje šťastie.

Jediné čo potrebujete, je vlastniť niektoré komponenty z radu FX, A10, A8, R9, R7 a R5, ak sa bavíme o GPU, no šancu máte aj s CPU, či APU. Kompletný list komponentov nájdete tu, takže skúste do zoznamu nahliadnuť, možno tam nájdete práve časť zo svojho “železa”.

Áno, ak ste uvažovalo v čom je háčik, tak vraj by akcia mala platiť iba pre dopredu pripravené zostavy, avšak už niekoľko hráčov potvrdilo, že obdržali kód na stiahnutie i v prípade, kedy vlastnili iba určitý komponent z dielne AMD. Prečo neskúsiť šťastie, za pokus nič nedáte.

Podmienkou pre získanie kódu je registrácia na stránke AMD, nasledovné stiahnutie overovacieho programu a v prípade, ak splníte podmienky, získate kód na Vami vybranú hru.

AMD bar

Aby sme nezabudli, prikladáme aj zoznam hier a treba uznať, že niektoré kúsky, ako napríklad Far Cry 3, či DiRT Rally naozaj stoja za to.

Zoznam titulov:

Far Cry 3 (Uplay)

Far Cry 3 Blood Dragon (Uplay)

Dirt 3 (Steam)

DiRT Rally (Steam)

Saints Row IV (Steam)

Sonic & All-Stars Racing Transformed (Steam)

Guacamelee (Steam)

Lego Batman 3 (Steam)

Napoleon – Total War (Steam)

Sid Meier’s Beyond Earth (Steam)

Tales From Space: Mutant Blobs Attack (Steam)

Dyad (Steam)

Space Run (Steam)

Niekoľko hráčov hlásilo problémy s overovaním, takže ak sa k ním zaradíte, na Reddite nájdete vlákno, v ktorom sa dané problémy rozoberajú.

Komentuj!