Register

A password will be e-mailed to you.

Ukazuje sa, že úzkoprsé komentáre vykresľujúce Grand Theft Auto V ako “vražedný simulátor” môžu byť relevantné viac, pokiaľ je hra ovládaná pomocou virtuálnej reality a hand trackingu, namiesto štandardného ovládania.

Krátke ukážky nižšie pochádzajú z projektu Reddit užívateľa menom Downsider, ktorý pracuje na Grand Theft Auto V mode, ovládateľnom pomocou Oculus Rift DK2 a ovládača Razer Hydra. Práca je stále v štádiu vývoja, no je jasné, že podobná skúsenosť vnáša do násilia v  Grand Theft Auto V úplne nový rozmer.

Sám Downsider sa vyjadril nasledovne: “Vždy keď hrám týmto spôsobom, cítim sa neuveriteľne sadisticky. Nikdy predtým som sa pri testovaní virtuálnej reality necítil takto zle.”

Vyzerá to naozaj brutálne, čo poviete? Downsider pokračoval v morálnych úvahách: “Naozaj si týmto projektom nie som istý, cítim sa mizerne a previnilo kvôli tomu, že som sa do toho vôbec pustil.  Doslova mi spadla sánka po prvom zastrelení niekoho v Grand Theft Auto V za použitia Oculus Riftu.”

Vývoj modu je v ranom štádiu a o dátume vydania Downsider zatiaľ neinformoval. Progres je možné sledovať na jeho webe, takisto ako na jeho Twitter účte.

uaaJg6a - Imgur

5zpNswM - Imgur

Komentuj!