Register

A password will be e-mailed to you.

Predstavujeme E.T. Armies, sci-fi fps pôvodom z Iránu

Hovoríte si, že načo je v nadpise spomenutý Irán? No schválne, skúste si vybaviť inú hru pochádzajúcu z tejto krajiny. S najväčšou pravdepodobnosťou neprídete na nič, kvôli tamojším zákzaom a pod.. Nebudeme ale strácať čas skúmaním herného biznisu v Iráne, poďme si povedať niečo o fps akcii E.T. Armies (Extraterrestrial Armies), ktorej vydanie je skutočne veľmi blízko. 

Za vývojom E.T. Armies stojí štúdio Raspina, ktoré sa rozhodlo hráčom predstaviť svoju víziu vzdialenej budúcnosti, ktorá nevyzerá zrovna ružovo, najmä nie pre našu planétu. Zem je v čase, kedy sa odohráva príbeh titulu vyčerpanou planétou, nenachádzajú sa tu žiadne zdroje, a taktiež ani populácia, keďže ľudstvo Zem dávno opustilo. Tí, ktorí sa rozhodli zostať budú musieť spojiť svoje sily v boji proti nemilosrdným nepriateľom nazvaným Forsaken (Opustený). Nepriateľ je pripravený bojovať s nasadením života, i keď nie je zrejmé z akého dôvodu, keďže na našej planéte mnoho nezostalo. Možno majú autori schovaný tajný tromf v rukáve a hráčov čaká dejový zvrat, z ktorého sa im zakrúti hlava. A možno nie, uvidíme…

I keby náhodou príbeh nestál za veľa, stále tu máme kopec nepriateľov, ktorých bude nutné poslať na “druhý breh”, takže (ak autori nesklamú) bude o zábavu postarané. Koho začne nudiť príbehová kampaň, bude môcť vyraziť do bojov v online multiplayeri.

Z videa hra nevyzerá zle, niektoré pasáže majú dobrú atmosféru. Grafika síce neohúri, avšak na zahodenie taktiež nie je, no animácie postáv a dabing sú slabšie, i keď to by bolo možné prepáčiť, ak bude zvyšok stáť za niečo. Zatiaľ nemožno súdiť, obzvlášť nie na základe jedného traileru a obrázkov.

Titul je vo vývoji od roku 2012, pričom v roku 2013 získal ocenenie od IndieDB v kategórii “Upcoming Indie Game of 2013“. Po rokoch vývoja je titul E.T. Armies dokončený a pripravený na vydanie, ktoré je naplánované na 3. marca. Hra bude dostupná na Steame za cenu 14,99 €.

Zdroj: PCGameretarmies.com

 

Komentuj!