Register

A password will be e-mailed to you.

Hráči na konzolách už najnovšie pokračovanie Need for Speed pomaly odkladajú, no hráči na PC, respektíve fanúšikovia čakajú na 15. marec. Práve v tento deň by mali odštartovať pouličné preteky aj na počítačoch. I keď prijatie titulu nebolo úplne najlepšie, fanúšikovia veria, že port niektoré neduhy odstráni a hru si budú môsť vychutnať v lepšej forme ako na konzolách.

Verzia pre počítače ponúkne hráčom okrem grafických vylepšení, ako odomknutý framerate a podpora rozlíšenia až 4K aj možnosť zapnúť si manuálnu prevodovku (hráči na konzolách nemusia zúfať, najbližší update prinesie manuál aj pre ich platformu), a taktiež podporu volantov, čo ocenia najmä priaznivci závodov so zakúpenými volantmi.

need-speed-subaru-brz

Keďže sa dátum vydania pomaly približuje, autori zo štúdia Ghost Games zverejnili hardware požiadavky spoločne s podporovanými volantmi. Minimálne požiadavky znamenajú chod hry v 30fps pri rozlišení 720p s nastaveniami detailov na low.

Minimálne požiadavky:

CPU: Intel Core i3-4130, prípadne ekvivalent od AMD,

RAM: 6 GB RAM,

GPU: NVIDIA GeForce GTX 750 Ti 2 GB, prípadne AMD Radeon HD 7850 2 GB či iný ekvivalent s 2 GB VRAM,

HDD: 30 GB,

DirectX: DX11,

OS: Windows 7 (x64).

Odporúčané požiadavky, teda pokial ich Váš PC spĺňa, zabezpečia chod hry v 60fps pri rozlíšeni 1080p a nastaveniami detailov na high.

Odporúčané požiadavky:

CPU: Intel Core i5-4690, prípadne ekvivalent od AMD,

RAM: 8 GB RAM,

GPU: NVIDIA GeForce GTX 970 4GB, prípadne AMD Radeon R9 290 4GB či iný ekvivalent s 4 GB VRAM,

HDD: 30 GB,

DirectX: DX11,

OS: Windows 7 (x64).

Ešte tu máme podporované volanty, takže ak náhodou jeden vlastníte, môžete si umocniť lepší pociť so závodenia.

Podporované volanty:

Logitech G27,

Logitech G29,

Logitech G920,

Thrustmaster TX,

Thrustmaster T150,

Thrustmaster T300,

Thrustmaster T500,

Fanatec CSR.

V prípade, ak máte predplatenú službu Origin Access budete mať prístup k finálnej verzii Need for Speed už 10. marca, zvyšok hráčov si počká o päť dní dlhšie.

Pre skrátenie čakania si zatiaľ môžete prečítať našu recenziu konzolovej verzie, prípadne siahnuť po Need for Speed Most Wanted (2012), ktoré spoločnosť EA aktuálne ponúka zadarmo vo svojej službe EA Origin.

Komentuj!