Register

A password will be e-mailed to you.

Call of Duty: Black Ops 3 je už tretím dielom z podstatne dlhšej série mimoriadne známej značky. Vyšiel ešte vlani, konkrétne 6. novembra 2015 a americké štúdio Treyarch ho doplnilo o množstvo o bonusového obsahu, vrátane už klasického multiplayeru. A ten si momentálne môžete zahrať samostatne.

call_of_duty_black_ops_3

Ak vás teda nezaujíma singleplayerová kampaň a chcete sa koncentrovať výhradne na hru viacerých hráčov, Multiplayer Starter Pack sa javí ako ideálna voľba. Do 29. februrára 2016 ho totiž máte možnosť kúpiť samostatne a to za podstatne priaznivejšiu cenu ako kompletný Black Ops 3. Ten sa stále predáva za 59,99€, pričom Multiplayer Starter Pack vás bude stáť iba za 14,49€. Táto sympatická ponuka však platí iba pre hráčov uprednostňujúcich PC. Pokiaľ vlastníte konzolu, pre plnohodnotný zážitok v multiplayeri musíte stále kúpiť kompletnú hru.

Čo všetko prináša tento balíček a čo neobsahuje? Ako bolo povedané, približne 10 hodinovú singleplayer kampaň si nezahráte, k dispozícii nemáte ani zombie mód. Ďalej nemôžete hrať multiplayerové zápasy s vlastným nastavením, chýba režim Prestige, pričom váš level bude automaticky nastavený na 55, nemáte prístup ani k módom Dead Ops Arcade II a Nightmares.

Čo naopak umožňuje – prístup k Public Ranked multiplayeru, režimy Arena, Freerun a Theater, na úpravu zbraní slúži Weapon Paint Shop a Gunsmith a nakoniec je tu aj Black Market, vďaka ktorému môžete vymieňať kryptokľúče za rôzne predmety.

mpstarter

Inými slovami, pokiaľ sa rozhodnete pre tento balíček, počítajte s tým, že zďaleka nebudete mať k dispozícii všetky možnosti pôvodnej hry. Obsahuje však dostatok možností a tak si stále môžete prísť na svoje. Ale iba na PC, vydavateľ Activision zatiaľ neoznámil vydanie pre konzoly.

Komentuj!