Register

A password will be e-mailed to you.

Adventúrna séria The Walking Dead sa teší mimoriadnej obľube, či už medzi hráčmi alebo youtubermi. Telltale Games, autori týchto hier, už budúci týždeň doprajú priaznivcom nové pokračovanie, ktoré sa zameria na osud postavy menom Michonne, ktorú poznajú ako fanúšikovia komiksu, tak i hraného seriálu.

V najnovšom videu, ktoré pochádza od autorov titulu si každý záujemca môže pozrieť úvod prvej epizódy, ktorá obdržala názov “In Too Deep”. Samozrejme je tu risk spoilerov, avšak nič extra závažného, čo by mohlo narušiť následný pôžitok z hrania. V prípade, ak máte záujem dozvedieť sa o hre viac, stačí si prečítať predošlé články, v ktorých nájdete všetky podstatné informácie.

The Walking Dead: Michonne podľa všetkého nevybočí zo štandardu vytvoreného predošlými časťami, čo je na jednu stranu dobré – netreba opravovať to, čo funguje, no azda každý fanúšik by menšie inovácie uvítal s otvorenou náručou. Koncept, ktorý Telltale používajú už nejaký ten rok sa pomaly, ale isto začína hráčom zunovať.

Komentuj!