Register

A password will be e-mailed to you.

Po predošlých náznakoch týkajúcich sa návratu jednej z najznámejších videoherných postavičiek prišiel ďalší. Tentokrát však žiaden obrázok, ani tričko, iba jednoduché “potvrdenie” v jednom rozhovore. Skutočne sa Crash vracia?

O nový náznak ohľadom comebacku Crash Bandicoota sa postaral Randy Falk, riaditeľ National Entertainment Collectibles Association (NECA). Ako už názov napovedá, táto spoločnosť vyrába rôzne zberateľské kúsky na základe populárnych značiek. NECA a SONY spolupracujú už dlhšiu dobu, o čom svedčí mnoho zberateľských figúrok podľa videohier od SONY, napríklad Kratos zo série God of War, či Nathan Drake, hlavný hrdina Uncharted.

V New Yorku práve v týchto dňoch prebieha akcia Toy Fair 2016, na ktorej Randy Falk povedal, že SONY tento rok oznámi nového Crash Bandicoota, pričom sa fanúšikovia môžu tešiť aj na kolekciu zberateľských figúrok. Ak má spoločnosť NECA uviesť tento rok nové figúrky, Falk určite disponuje dôvernými informáciami, o ktorých my zatiaľ nevieme. Nikto zo SONY situáciu zatiaľ pochopiteľne nekomentoval, no náznakov a naťahovania už bolo dosť, dajte fanúšikom nového Crasha!

Ak máte záujem, nasledovné video Vám názorne ukáže, ako to na Toy Fair 2016 vyzerá.

Dnes musel Randy Falk dementovať svoje predošlé tvrdenie o prichádzajúcom pokračovaní Crasha, pričom správne malo byť uvedené, že Falk videl pred výstavou návrhy od fanúšika, pričom NECA by rada urobila kolekciu figúrok, ak by k oznámeniu skutočne došlo. Nové vyhlásenie však pôsobí ako rýchle hasenie ohňa a neznie veľmi dôveryhodne. Ako je to celé v skutočnosti sa dozvieme už v najbližších mesiacoch…

 

Komentuj!