Register

A password will be e-mailed to you.

Pred pár dňami sa s novou aktualizáciou začala Season 2 hry Rocket League. Celý predošlý ranked systém bol vyhodený von oknom a nový prichádza s nemalou porciou zmien, vraj podporujúcich súťaživosť a “competetive” element viac ako v minulosti.

“Cieľom Season 2 je ubrať váhu a dôležitosť jednotlivých výhier a prehier. Namiesto toho bude ranked hráč odmeňovaný za konzistentné výkony a dlhodobejšie zlepšovanie,” stojí vo vyhlásení štúdia Psyonix, zverejnené pred vydaním novej aktualizácie.

Ranked sa premenoval na “Competitive Matchmaking” a bodovanie bolo zrušené. Viacero hráčov sa sťažovalo, že bez zobrazenia Rank bodov nevedia na čom sú a koľko zápasov im treba vyhrať, aby boli povýšení na ďalší rank. Táto “netransparentnosť” je z môjho pohľadu úplne v poriadku a hráča naopak necháva v príjemnom napätí, že práve ďalšia hra môže byť tou postupovou, aj pokiaľ to tak nie je.

Desať divízií z prvej sezóny bude nahradených novými dvanástimi divíziami, od “Prospect 1” až po “Champion”.

Wbqcrf6dTm2o (1)

Nové Competitive divízie

Aktualizácia 1.11 priniesla aj možnosť reportovať hráčov, ktorí svojim správaním znepríjemňujú hru ostatným – či už hrajú nešportovo, alebo si vylievajú frustáciu cez voice chat.

V playlistoch mimo Competitive matchmaking sa objavili aj tri nové, uletené ihriská, tzv. Rocket Labs. Samozrejmosťou patchu sú aj nové klobúky a anténky.

Pozrite si aj kompletný zoznam zmien poslednej aktualizácie.

Komentuj!