Register

A password will be e-mailed to you.

Rapper Kanye West, samozvaný „Hlas generácie“, ktorý sa rád prirovnáva k Steveovi Jobsovi, Pablovi Picassovi, Leonardovi da Vincimu alebo Ježišovi Kristovi, prichádza s vlastnou videohrou. Áno, čítate správne.

Plány na vlastnú videohru Kanye oznámil už pred rokom, no až teraz poctil ľudstvo ukážkami zo samotnej hry. V rámci predstavovania svojho nového albumu The Life of Pablo (a zároveň novej kolekcie oblečenia) v manhattanskej Madison Square Garden sme mohli uvidieť prvé zábery z pripravovaného titulu Only One.

Podľa Kanyeho slov sa má hra točiť okolo jeho matky a jej cesty nebeskými bránami. V ukážke môžeme vidieť Dondu West lietať oblakmi pomocou anjelskych krídiel, poprípade na chrbte antického Pegasa.

Napriek očividnej hrdosti na svoj nový výtvor sa Kanyemu zdali ovácie publika prislabé. “Urobiť niečo takéto nie je ľahké a vy sa tvárite akoby to bolo niečo bežné!” rozčuľoval sa do mikrofónu. Následne nechal celej hale prehrať ukážku ešte raz.

Bližšie informácie o tomto ašpirantovi na hru roka ani dátum vydania zatiaľ nepoznáme. Môžete sa ale spoľahnúť, že vás budeme informovať medzi prvými.

Komentuj!