Register

A password will be e-mailed to you.

Predošlé dve série adventúry The Walking Dead (vrátane prídavku v podobe minisérie 400 Days) si získali početnú základňu fanúšikov. Pre práce na ďalších tituloch štúdio Telltale Game síce oddialilo tretiu sériu, no ako “bolestné” pripravili pre priaznivcov ďalšiu minisériu.

Oznámenie The Walking Dead: Michonne prišlo v závere minulého roka, pričom autori uviedli, že vydanie máme očakávať v dohľadnej dobe. Presný dátum sme doposiaľ nepoznali, no od dnešného dňa vieme, že prvá epizóda s názvom “In Too Deep” dorazí už 23. februára.

3004290-wd

Pôjde o prvú z troch epizód, no kedy uvidíme zvyšné dve nazvané “Give No Shelter” a “What We Deserve” je zatiaľ otázne. Pri vyťažení Telltale Game snáď nebudeme musieť čakať niekoľko mesiac, počas ktorých človek stratí prehľad o udalostiach v predošlej epizóde, ako tomu bolo aj pri druhej sérii. Otázne taktiež zostáva, či nás čakajú dáke novinky, alebo pôjde o klasickú “telltaleovku”.

Ak ste náhodou prehliadli náš predošlý článok o The Walking Dead: Michonne, určite svoj rest napravte, dozviete sa najmä o čo v tejto minisérii pôjde, a taktiež si môžete pustiť odhaľovací trailer.

S dátum vydania sme sa dočkali aj niekoľkých obrázkov, ktoré zachytávajú hlavnú postavu Michonne na jej ceste v zombie svete.

3004301-wd 3004302-wd1 3004303-wd2 3004305-wd4 3004306-wd5

Cena minisérie The Walking Dead: Michonne je stanovená prijateľných 15 $. Ak máte o titul záujem, prípadne ste fanúšikmi, zahrať si budete môcť na PC, Playstation 4, PlayStation 3, PlayStation VITA, XBOX One, XBOX 360, prípadne o dva dni neskôr na mobilných zariadeniach s Androidom a iOS.

Zdroj: GameSpot

Komentuj!