Register

A password will be e-mailed to you.

Homefront: The Revolution počas vývoja sprevádzali viaceré problémy, no tie sa podarilo zažehňať, vďaka čomu hra smeruje k svojmu vydaniu. Počas uplynulého piatku prebehol na XBOX One “closed beta stress tests” (záťažový test), z ktorého sa následne na internete objavilo niekoľko záznamov.

Regulérny, i keď uzatvorený beta test Homefront: The Revolution odštartuje už 11. februára výhradne na XBOX One, takže záujemcom o hru na ostatných platformách nezostane nič iné, ako sledovať streamovanie, či ich záznamy. Beta potrvá do 14. februára, a v prípade ak máte záujem a plánujete sa zapojiť, môžete si prezrieť nasledovné video, aby ste si mohli urobiť lepšiu predstavu o tom, čo Vás už o dva dni čaká.

Do bety sa môžete pokúsiť dostať cez oficiálnu stránku hry, no či sa na Vás dostane je otázne, avšak za skúšku nič nedáte.

Okrem kooperačného multiplayeru bude finálna hra obsahovať (podľa autorov) 30 hodinovú kampaň, o čom sa budeme môcť presvedčiť už v máji tohto roku na platformách PC, PlayStation 4 a XBOX One.

Komentuj!