Register

A password will be e-mailed to you.

Mafia III je od svojho oznámenia diskutovaným titulom, najmä vďaka hlavnému protagonistovi menom Lincoln Clay. Fanúšikovia sa nevedia zmieriť so skutočnosťou, že to nie je “klasická” Mafia, ale niečo iné. Treba však brať do úvahy, že prostredie samotnej mafiánskej spoločnosti je rôznorodé, tak prečo by sa autori mali striktne držať iba klasiky. Poďme ale späť k hlavnej postave v prichádzajúcej Mafie III, keďže už vieme, komu v skutočnosti patrí Lincolnov hlas.

Lincoln Clay, ktorému väčšina fanúšikov série nevie prísť na chuť dostal hlas bývalého zápasníka v UFC. Samotný dáber to na seba prezradil v podcaste Joe Rogan Experience #756. Samozrejme, po zverejnení mena si asi Lincolna nezamilujete, ale aspoň je jasné, koho hlas budete počas hrania počúvať. Ide o zápasníka meno Kyle Kingsbury, ktorý v roku 2014 ukončil profesionálnu kariéru. A práve od toho momentu vraj spolupracuje s 2K Games na očakávanom titule Mafia III.

Lincoln Clay a Kyle Kingsbury

Kyle Kingsbury zároveň prezdradil, že vydanie hry je naplánované na tohtoročné leto, avšak presný dátum vydania neuviedol. Aby Vás náhodou neodradil vzhľad Kingsburyho na obrázku, prikladáme ešte jeden, ako si ho pamätajú fanúšikovia UFC.

Zdroj: HardcoreGamer

Komentuj!